Afdelingen

Mechelen

De hoofdafdeling van de Beiaardschool Jef Denyn ligt aan de Bruul in Mechelen. Hier vind je het secretariaat, worden alle lessen gegeven en eindexamens afgelegd.

Adres: Bruul 52/2, Mechelen

 

Mechelen Jeugdklas

Vanaf 8 jaar kunnen kinderen beiaard leren spelen in een aangepast programma. Ze leren meteen ook piano spelen en vormen samen een handbellenkoor. De jongste leerlingen van onze school hebben een eigen webstek die onderhouden wordt door de ouders.

 

Roeselare

Sinds 1991 bestaat er in het hart van West-Vlaanderen een beiaardcursus. Zo studeerden in Roeselare de beiaardiers van Ieper, Poperingen, Wingene, Nieuwpoort, Izegem en Menen.  Koen Cosaert en Wim Berteloot leiden deze afdeling.

Adres: Meense Heirweg 20, 8800 Roeselare

 

Peer

De afdeling in Peer heeft als enige afdeling een beiaard met Amerikaans standaardklavier. Jan Verheyen leidt deze afdeling, waar vooral studenten uit Peer, Bree, Maaseik en Maastricht les volgen.

Adres: Kloosterstraat, 3090 Peer

 

Leuven

Ook Leuven heeft een afdeling van de Beiaardschool Jef Denyn. Studenten mogen het studieklavier gebruiken en kunnen de beiaard van de Leuvense universiteitsbibliotheek bespelen. Luc Rombouts leidt deze afdeling.

Adres: Blijde Inkomststraat 21, 3000 Leuven